Rengas- ja vannemyynti

Etsitkö edullisia renkaita, jotka tarjoavat silti huippuluokan suorituskykyä ja turvallisuutta? Meiltä löydät valikoiman pääsääntöisesti kiinalaisia renkaita, jotka eivät tingi laadusta. Toki pystymme toimittamaan minkämerkkisiä renkaita tahansa.

Meillä käytössämme on Hunter Road Force GSP 9700 tasapainotuskone ja Hofmann Monty 8600 rengaskone. Hofmann Monty 8600:n innovatiivinen suunnittelu takaa sen, että vanteisiin ei tule jälkiä, vaikka renkaat vaihdettaisiin usein. 
Kone on myös virallisesti hyväksytty Run Flat renkaille.

Hunter Road Force GSP 9700:n avulla pystymme tarkasti mittaamaan renkaiden epätasaisuudet ja mahdolliset ongelmat, kuten pyöreän muodon puuttumisen. Vaikka kone ei korjaa ongelmia automaattisesti, se antaa meille tarkat tiedot, joiden avulla voimme toteuttaa tarvittavat muutokset ja tasapainotuksen, jotta saat tasaisemman ja miellyttävämmän ajokokemuksen.

Vaikka renkaamme ovat edullisia, ne ovat silti laadukkaita. Huolehdimme siitä, että valikoimamme koostuu vain luotettavista merkeistä ja malleista, jotka tarjoavat hyvää pitoa, kestävyyttä ja mukavuutta tiellä.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää renkaiden saatavuudesta ja hinnoista.